Bærekraftig pendling

I dagens hektiske verden er det lett å ty til bilen, men alle vet jo at det ikke er det mest bærekraftige valget. Da er det langt bedre å velge sykkelen, eller til og med ta beina fatt. På den måten sparer du miljøet, samtidig som du får en fin treningsøkt med på kjøpet. Men, selv om bærekraft er et svært viktig tema som vi brenner for, er det også viktig å tenke på sikkerhet og synlighet.

Synlighet i trafikken

Når man ferdes i trafikken er det svært viktig å sørge for at man er synlig. På dagtid er det ikke mye som skal til, selv om man også da gjerne kan bruke klær i sterke farger. Sykler eller går du langs veien når det er mørkt, er det derimot helt nødvendig å bruke refleksvest eller andre typer reflekser. Kombiner gjerne flere ulike typer reflekser for maksimal synlighet; bruk for eksempel både lue, vest og hansker med reflekterende egenskaper.

Bærekraftige klær

Når du skal gå til anskaffelse av refleksvester eller andre klær som hjelper deg med å være synlig i trafikken, er det viktig å tenke bærekraftig. Det aller viktigste er å velge produkter som er holdbare, da dette fører til mindre miljøbelastning på sikt. Hos Xpressprofil finner du massevis av refleksprodukter laget i robuste materiale, designet for å tåle daglig bruk i mange år. Bestillingsprosessen er rask og enkel, og klærne er raskt på plass slik at du kan sykle til jobben på en mest mulig miljøvennlig måte.

12 Jun 2024